18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

İçkenceci arkadaşlar yakalandı

İzmir’in Konak İlçesi Hatay semtinde, kavga ettikleri bayan arkadaşlarını korkutmak için kaçırarak bir eve kilitleyen ve işkence ederek ağır şekilde yaralayan biri bayan 4 kişi, polisin takibi sonucu gözaltına alındı. Darp sonucu ağır şekilde yaralanan bayanın, yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, olay Hatay semtinde 1 hafta önce meydana geldi. Ev kızı olduğu belirlenen Burçin Günal (19), erkek arkadaşı hakkında dedikodu çıkartan ve ayrılmasına sebep olan arkadaşı Reyhan Bük (31) ile sokak ortasında tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kendisine hakaret ettiğini iddia eden Reyhan Bük, kardeşi Ceyhun Bük (25), arkadaşları Bilal Demirtaş (31) ve Orhan Ferit (23) ile beraber Burçin Günal’dan intikam almak için kaçırma planı yaptı. Olay günü Burçin Günal’la tekrar görüşme teklif eden Reyhan Bük, buluşma noktasına gelen Günal’ı zorla otomobile bindirerek Ballıkuyu semtinde bir eve götürdü. Genç kızı sopayla darp eden ve soyarak işkence yapan 4 kişi, daha sonra aynı otomobille evlerinin önüne getirerek bırakıp kaçtı. Başından aldığı darbelerle ağır şekilde yaralanan Burçin Günal, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Genç kızın kaçırılması ve işkence edilmesinin ardından geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu, Reyhan Bük, kardeşi Ceyhun Bük, arkadaşları Bilal Demirtaş ve Orhan Ferit’i gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar ilk ifadelerinde, amaçlarının korkutmak ve ders vermek olduğunu söylediler. İfadesi alınan biri bayan 4 kişi, "zorla kadın kaçırmak ve darp etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi.

izmir
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 17:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?