19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

İki bin kişi iftarda buluşuyor

Ramazan ayı nedeniyle işbirliği yapan Konak Belediyesi ile İzmir Lokantacılar Odası, dört ayrı mahallede kurulan çadırlarda her gün iki bin kişiye iftar yemeği veriyor. Toros, Hilal-Yenişehir,2.Kadriye ve İkiçeşmelik Mahallelerinde kurulan iftar çadırlarında her gün farklı yemek çeşitleri sunuluyor.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Ramazan ayı girmeden önce camilerde temizlik çalışması yaptıklarını, avluları çiçeklerle donattıklarını hatırlatarak," Bu önemli ayda orucunu tutmak ve ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlara bir nebze olsun katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl dört mahallede başlattığımız uygulamayı gelecek yıllarda, dar gelirli vatandaşların bulunduğu diğer semtlere de yaymayı düşünüyoruz"dedi.

İzmir Lokantacılar Odası Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis üyesi Aykut Yenice de yardım sevenlerin desteği ile yürütülen projeye her kesimden katkı beklediklerini belirtti. Yenice, Konak Belediyesi'nin desteğini alarak başlatılan uygulamanın, çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu, bunun gelecek yıllarda daha çok mahalleye yayılması için girişimlerini sürdüreceklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 13:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?