25
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Ilgın Olut okurlarıyla buluştu

ILGIN OLUT OKURLARIYLA BULUŞTU

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, enfeksiyon hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Ilgın Olut, Doğan Kitapçılık'tan çıkardığı 4'üncü kitabı Günaydın Funda'yla, okurlarıyla buluştu.

Konak Belediyesi Prof Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen imza gününe Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başarılı yazar okurlarıyla söyleşisinin ardından kitabını imzaladı. Ilgın Olut'un aşk dolu bir hikayeyi kaleme aldığını dile getiren Başkan Tartan, “Ilgın Olut, başarılı bir doktor olmanın yanı sıra, başarılı bir yazar. Son dönemlerde İzmir'den yetişen, değerli romanlar yazan önemli bir yazardır. İzmir'den, İzmir hikayeleri yazıyor” dedi.

Ilgın Olut, Günaydın Funda romanıyla otuzlu yaşlarda aylak bir adamın Ege kasabasında bir kadınla tanışmasını; bu kadına duyduğu aşkı anlatıyor. Halen uzman doktor olarak görevini sürdüren Olut'un Külkedisi, Neva, Yüzleri Arayan Adam isimli romanları bulunuyor.

ILGIN OLUT OKURLARIYLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:29:01
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 11:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?