22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

İşçi emeklisi adamı gasp ettiler

İzmir'in Konak ilçesi, Zeytinlik semtinde, işci emeklisi olan Mahmut Dağkalkan, kimliği belirsiz kişiler tarafından dövülerek, gasp edildi.


Edinilen bilgiye göre olay Zeytinlik semtinde meydana geldi. Arkadaşıyla birlikde alkol aldıkdan sonra evine gitmek üzere otobüs bekleyen işci emeklisi Mahmut Dağkalkan (70) yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişiler tarafından gasp edildi. Yaşlı adama "Buraya mal gelecek amca. Seni kenarıya alalım. Orada daha rahat edersin" şeklinde söylemde bulunan zanlılar, yaşlı adamı tenha bir yere çekti.

Talihsiz adama vurmaya başlayan şahıslar, darp ederek, etkisiz hale getirdikleri Dağkalkan'ın üzerinde bulunan cep telefonu ile 200 YTL'sini ve ayakkabılarını alarak kayıplara karıştı. Tüm olayları gördüğünü iddia eden ev hanımı M.D. "Biz adamı nasıl dövdüklerini gördük. Yaşlı adamı kenarıya çektiler ve banka kartlarının şifre numaralarını istediler. Amca da şifreleri vermeyince, boş araziye çekerek feci şekilde dövdüler Amcanın takma dişleri bile yere döküldü. Bunlar nasıl insanlar?" diye konuştu.

Hemen polisi aradığını belirten görgü tanığı, polis gelene kadar yaşlı adamı dövmeye devam eden zanıların daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştığını dile getirdi. Dagkalkan, polis ekipleri tarafından ekip otosuna bindirilerek, bir süre ara sokaklarda gaspçıları aradı. Yapılan tüm aramalara ragmen zanlılara ulaşılamadı. Dağkalkan, ifadesine başvurulmak üzere Bogaziçi Polis Merkezi'ne götürüldü.

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 03:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?