25
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

İşte AKP'nin 3G'si

AK PARTİ'DEN DAYANIŞMA GECESİ

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı Güzelbahçe Şirincan Restoran'da dayanışma gecesi düzenledi. Yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katıldığı gecede konuşan İlçe Başkanı Latif Özkan, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana her seçimde birinci parti olduğunu söyledi. İnş. Müh. Latif Özkan “Başarımızın sırrı 3 G'dir. Yani Gönül, Görev, Güven”

Basmane Anemon Otel'de düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Karabağlar İlçe Başkanı Osman Sakman, Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt, Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Özkan “AK Parti olarak ilke edindiğimiz 3G'miz var. Bunlardan ilki gönüldür. AK Parti'yi gönülden sevebilmektir. AK Parti'nin uyguladığı 'Devletin millet içindir, Vatanseverlik vatana edilen hizmetle ölçülür, Türkiye'nin neredesinde yaşarsa yaşasın her vatandaş eşittir' felsefesi nedeniyle vatandaşımız bize gönül vermiştir. İkincisi ilkemiz görevdir. Hepimiz görev bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Partililer olarak gönüllü çalışıyoruz. Teklif veya ısrar beklemeden hepimiz üzerimize düşen görevi gönüllü olarak üstleniyoruz. Makam ve mevkilerin bizim için hiçbir önemi yoktur. Bizim için asıl olan üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Bizler makamı, makam yapan adımdır ilkesini benimsiyoruz. Üçüncü ilkemiz de en önemlisi olan güvendir. Çanakkale'yi geçilmez yapan atalarımızın birbirine duyduğu güvendir. AK Parti'de her teşkilat mensubu birbirine yürekten güvenir ve sımsıkı kenetlenir. Bu sayede omuz omuza çalışmalar yapıyoruz. AK Parti'nin başarısının sırrı olan 3 G felsefesini Konak teşkilatımızda da en ince ayrıntılarına kadar uyguluyoruz. Konak teşkilatındaki arkadaşlarımız gece demeden gündüz demeden bu işe gönül vererek çalışıyorlar. Hepimiz görevimizin bilinciyle makam mevki ayrımı olmadan omuz omuza çalışıyoruz. En önemlisi de teşkilat mensuplarının tamamı birbirine kardeşi gibi, ailesi gibi güvenmektedir. Bu nedenle tüm AK Parti Konak'taki tüm teşkilat mensuplarına bize Görev, Gönül ve Güven verdikleri için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 11:38:04
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 12:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?