19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

İzmir'de ilginç hırsızlık

İzmir'in Konak İlçesi'nde bir mağazaya giren kimliği belirsiz hırsız, vitrinde bulunan ayakkabıların sağ teklerini çaldı. İşyeri sahibi, tek ayakkabının giyilemeyeceğini belirterek hırsızdan ayakkabıları geri getirmesini istedi.
Edinilen bilgiye göre, Karabağlar semtinde bulunan Kadir Giyim Mağazası'nda ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. A.Kadir Dağtekin'e ait mağazaya gece camı kırarak giren kimliği belirsiz hırsızın, vitrinde bulunan 26 adet kundura ve spor ayakkabının sadece sağ teklerini aldığı görüldü. Özellikle ayakkabıların sağ teklerini çalan hırsız kayıplara karıştı.
Sabah işyerini açtığında hırsızlık olayını fark eden mağaza sahibi A.Kadir Dağtekin, ayakkabıların sol çiftlerini bulamayınca şaşkına döndü. Dağtekin, "Hayatımda hiç böyle bir hırsızlık olayı ile karşılaşmadım. Ayakkabıların teklerini alarak kaçmış. Tek ayakkabı ne onun işine ne benim işime yarayacak. Çalan belki tek bacaklıdır. Gerçekten ayakkabıya ihtiyacı varsa ona ayakkabı verir, takım elbiseyle donatırım. Çok isterse evlendiririm. Ama ayakkabılarımı geri getirsin" dedi.
Durumun polise bildirilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İZMİR -İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2004 Pazartesi 01:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?