18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kadın dernekleri yemekte buluştu

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 70. yılında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, kadın derneklerinin temsilcileriyle Asansör Restoran’da biraraya geldi. Başkan Tunçağ, kadınları sadece özel günlerde hatırlamadıklarını, şimdiye kadar gerçekleştirilen tüm etkinliklerde kadınların daima ön planda tutulduğunu belirtti.
Konak Belediyesi ve kadın derneklerinin ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle, 70. yılın çok kapsamlı bir şekilde kutlandığını hatırlatan Başkan Tuncağ, "Bugüne kadar çamaşırhane, semt merkezleri, kent turları, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte dikiş, okuma-yazma ve el işleri gibi kurslar açarak kadınlarımızla birlikte olduk. Kadınlarımızı, sadece özel günlerde düşünmüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz tüm etkinliklerin içinde kadınlarımız her zaman yer alıyor ve alacak" dedi.
Konak Belediye Başkanı Tunçağ’ın Asansör Restoran’da verdiği yemeğe, Türk Kadınlar Derneği Konak Şubesi, Karşıyaka Soroptimist Kulübü, Türk Anneler Derneği, İzmir Şöförler ve Otomobilciler Derneği Odası Kadın Kolları, Kadın Haklarını Koruma Derneği, Kader, Türk Kadınlar Birliği Karşıyaka Şubesi, Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi, Türk Anneler Derneği Buca Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Tunçağ’ın eşi Sedef Tunçağ ve Kader Genel Başkanı Ayşe Bilge Dicleli katıldı.
izmir
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 11:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?