18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kafayı çekti, palmiyeye çarptı

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü, orta refüjdeki palmiye ağacına çarptıktan sonra takla attı. Araçtan çıkan kıvılcımlar çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken, sürücünün yapılan alkol muayenesinde 320 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 04.30 sıralarında Güzelyalı, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 35 R 4727 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Veli Berk Moral (23), önce yol ortasındaki palmiye ağacına çarptı ardından takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıkan sürücü Moral, çevredekilerin yardımı ile olay yerine gelen ambulansa bindirildi. Araçtan çıkan kıvılcımlar nedeni ile çevredeki vatandaşlar yangın tüplerini otomobile püskürttü.

Sağlık durumu iyi olduğu için tedavi olmak istemediğini belirten sürücü Veli Berk Moral'a daha sonra trafik ekipleri tarafından alkol muayenesi yapıldı. Alkolmetreye üfleyen sürücü Moral'ın 3.20 promil alkollü olduğu saptandı.

Ekonomi Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü 4. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Moral'ın ehliyetine 6 ay süre ile el konulurken, 561 TL para cezası kesildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 10:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?