16
Haziran
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kar maskesiyle benzinliği soydular

Konak'ın Güzelyalı semtinde kar maskeli ve silahlı 2 kişi, bir benzin istasyonunda çalışan 3 görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık 200 YTL’yi alarak kaçtı.

Olay, Güzelyalı Mithatpaşa Caddesi 1089 numarada bulunan Shell benzin istasyonunda, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana geldi.

Yüzleri siyah kar maskeli ve silahlı 2 kişi, benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Adem İleri (34), Mustafa Bütün (28) ve kasiyerlik yapan İzzet Kaygısız’ı (30) silahla etkisiz hale getirerek paraların yerini göstermelerini istedi.

Daha sonra şüphelilerden birisi, 2 görevliyi yere yatırıp üzerlerini aradı. Diğer şahıs ise tabancayı doğrulttuğu pompacılardan birini kasanın başına getirip çekmecedeki yaklaşık 200 YTL’yi aldı.

Olayın ardından saldırganlar plakası alınamayan koyu renkli Şahin marka otomobille kaçarken, görevliler hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, her ikisi de siyah kar maskeli ve beyaz plastik eldivenli olan, biri iri yapılı beyaz tişörtlü ve kot pantolonlu, diğeri siyah pantolonlu ve ince yapılı, her ikisi de 1.65-170 boylarında olan saldırganların yakalanması için çevrede operasyon başlattı. Benzinliğin kamera görüntülerini de incelemeye alan polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2005 Pazartesi 11:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?