18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kayınbiraderlere gözaltı

Kahramanlar semtinde vücudunun çeşitli yerlerinden kesici aletlerle yaralanarak öldürülen kişinin emniyetteki parmak izinden kimliğini belirleyen polis, olayla ilgili olarak ölen şahsın kayınbiraderlerini gözaltına aldı.

Kahramanlar’da 1509 Sokak Eta Pak Ambalaj Fabrikası yanındaki sokakta bulunan erkek cesedinin parmak izi incelemesi alındıktan sonra kimliği belirlendi. Vücudundan çok sayıda kesici ve delici aletlerle darbe aldığı belirlenen kişinin, Kahramanlar Ege Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki Hüseyin Pekanıl olduğu saptandı.

Emniyette suç kaydı bulunan Pekanıl’ın parmak izinden kimliğine ulaşan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlattı. Yapılan çalışmalarda Hüseyin Pekanıl’ın ölmeden önce 1517 Sokak’ta kayınbiraderleriyle tartıştığı ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak Hasan Beyar (35) ve Sezer Beyar (31), polis tarafından gözaltına alınırken, Hüseyin Beyar ise kaçtı.

Cinayet Bürosu’nda gözaltına alınan zanlıların alınan ilk ifadesinde Hüseyin Pekanıl’ın eşiyle arasındaki sorun nedeniyle 7 aydır ayrı olduğu, kayınbiraderleriyle arasında bu nedenle husumet bulunduğu ve tartıştıkları öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 12:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?