22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kaza : 1 ölü , 1 yaralı

Ramis Paksoy, kendi kaskını kız arkadaşına verdi. Kullandığı motosiklet takla atınca kız arkadaşı yaralı kurtuldu, kendisi öldü.

İzmir'in Konak İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan yarış motosikletinin takla atması sonucu, sürücü 26 yaşındaki Ramis Paksoy hayatını kaybetti, arkasındaki kız arkadaşı 27 yaşındaki Hatice Karakaya ise ağır yaralandı. Kaza sonrası yapılan incelemede, boynunda kırıklar oluşan Paksoy'un, kaskını, kız arkadaşına verdiği belirlendi. Bu sırada şans eseri yoldan geçerken kazayı görüp duran manken Tuğba Özay, “Keşke biraz daha yavaş ve dikkatli olsalardı” dedi.

Kaza, önceki gece saat 23.00 sıralarında Konak İlçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe Üst Geçiti yakınlarında meydana geldi. Konak yönüne giden Ramis Paksoy yönetimindeki 34 ZD 6388 plakalı yarış motosikleti, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada, motosikletten fırlayarak park halindeki 35 ADL 79 plakalı otomobilin üzerine düşen sürücü Paksoy hayatını kaybederken, arkasında bulunan kız arkadaşı Hatice Karakaya ise beton zemin üzerinde metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı. Yaralı Karakaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastenesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Buca Belediyesi'nce düzenlenen tiyatro şenliğine katılmak için İzmir'de bulunan manken Tuğba Özay, kaldığı otele giderken tesadüfen kazayı görerek durdu. Kazadan etkilendiği gözlenen Özay, “Keşke biraz daha yavaş ve dikkatli olsalardı” dedi. Olay yerinde yapılan incelemede, boynunda kırıklar oluşan Paksoy'un, kaskını, arkasında oturan Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hemşire olan kız arkadaşı Karakaya'ya verdiği belirlendi.

Çevredekiler, kaza sırasında bir başka yarış motosikletinin daha olduğunu, ancak kazadan sonra olay yerinden hızla uzaklaştığını söyledi.Paksoy'un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 09:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?