1
Haziran
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kaza yaptıktan sonra polise saldırdı

Konak'ta, maddi hasarlı bir trafik kazasını incelemek için olay yerine giden trafik polisi, kaza yapan şoförlerden birinin saldırısına uğradı.

Yenişehir 1145 sokak içerisinde meydana gelen maddi hasarlı kazayı incelemek için giden trafik polisleri, sürücülerin ehliyet ve ruhsatlarını istedi. Kazaya karışan araçlardan 09 K 8552 plakalı kamyonetin sürücüsü Necdet Küçükbıyıklar (48) Ticari Taşıt Kullanma Belgesi bulunmadığı gerekçesiyle işlem yapmak isteyen polislere karşı çıktı.

Polislerin elinden ehliyet ve ruhsatını zorla alan Küçükbıyıklar müdahale etmek isteyen polis memuru Mehmet Polat’a (35) saldırdı.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Polat, saldırganın elinden kendisini zor kurtarırken olay yerine gelen ekiplerin yardımıyla Küçükbıyıklar yakalandı.

Boğaziçi Karakolu’na getirilen saldırgan Küçükbıyıklar’ın ifadesi alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 11:34:09
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 11:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Necdet KÜÇÜKBIYIKLAR IP: 85.107.41.xxx Tarih : 26.07.2008 00:48:27

Bu düzmece bir haberdir.Büyük bir ihtimalle bu haberi yapan gazeteci arkadaşım aldatılmıştır.Mehmet POLAT adlı polis memuru bana silah çekip mermiyi ağzına vermiş daha sonra da inkar etmiştir.Gömlek kolunun yırtılma sebebi ise kendisini silahıyla olay yerinden uzaklaştırmaya çalışan sivil bir şahıs tarafından çekiştirilmesi sonucu olmuştur.O tarihteki bir mevzuat boşluğunu keyfi yorumlamak isteyen polis memuruna itiraz edip kendisinden şikayetçi olmak üzere olay yerine polis çağırmasını istemem üzerine bana silah çekip mermiyi ağzına veren şahıs ve ekip arkadaşı tarafından kendilerini aklamak üzere düzmece senaryoyla oluşturulmuş ve olayın diğer tarafı olan şahsıma sorulmadan tek taraflı hazırlanmış bu haberi tekzip ve protesto ediyorum.Necdet KÜÇÜKBIYIKLAR