19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kesim alanları kireçlendi

BAYRAM SONA ERERKEN TEMİZLİK ZAMANI

İzmir merkez Konak Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı sona ermeden iş başına geçti ve kesim alanlarını tek tek temizledi. Kesim alanlarını mikroplardan arındırmak amacıyla ise belediye ekipleri, çözümü kireçlemede buldu.

Konak Belediyesi, Kurban Bayramı'nın son günü olmasına rağmen ekipman olarak temizlik konusunda hazır bulundu. 6 kesim noktasında gerçekleştirilen temizlik hizmetinde ise; Fen İşleri Müdürlüğü görev alırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü de alanı kireçledi ve mikroplardan arındırdı.

Vatandaşların bayramını huzur içinde geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 4 gün boyunca Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü memurlarından oluşan bir ekip görevlendiren Konak Belediyesi; hijyenik kurallara uyulması konusunda azami dikkat gösterdiler. Kurban Bayramı'nın son günü kesim noktalarını dolaşan Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri atıkları topladılar, gerekli temizlikleri yaptıktan sonra kireçleyerek temiz konuma getirdiler.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kriz masası aracılığıyla sorunlara acil müdahale edildiğini, vatandaşların sağlıklı koşullarda ibadetlerini yerine getirdiğini söyledi. Tartan, dört günlük bayram süresince 6 noktaya kurulan kurban satış ve kesim yerlerinde hijyenik koşullarda kesim işlerinin yapıldığını ve ardından temizlendiğini hatırlattı.

BAYRAM SONA ERERKEN TEMİZLİK ZAMANI
BAYRAM SONA ERERKEN TEMİZLİK ZAMANI
BAYRAM SONA ERERKEN TEMİZLİK ZAMANI
BAYRAM SONA ERERKEN TEMİZLİK ZAMANI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:30:00
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?