19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kız Lisesi spor aletlerine kavuştu

KIZ LİSESİ SPOR ALETLERİNE KAVUŞTU

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Kız Lisesi Okul Müdürü Pervin Töre'nin istemini kısa sürede yerine getirerek, okul bahçesine öğrencilerin diledikleri zaman yararlanabilecekleri çeşitli spor aletlerinin yerleştirilmesini sağladı. Konak Belediyesi'nin atölyesinde üretilen spor aletleri öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Öğrencilerin spor ile ilgili derslerinde ve boş zamanlarında açık havada beden eğitimi yapabilmeleri için getirilen spor aletlerinin önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirten Töre; “Hakan Başkanımıza minnettarız. İhtiyaçlarımızı ilettiğimizde, bizim her zaman yanımızda oldu ve destek verdi. Bundan sonra açık havada da spor derslerimiz keyifle yapılacak. Hakan Tartan Başkanımıza öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tartan, bir süre önce ziyaret ettiği okula ışıklandırma sözü de vermişti. Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Tartan; “Eğitim ve çocuklarımız bizim için çok önemli. Şartların daha kaliteli olması için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız. İzmir Kız Lisesi, İzmir tarihi ve dolayısıyla bizim için çok önemli bir okul. Örnek olması gereken bir eğitim yuvası. Öğretmen ve öğrencilerin her zaman yanın olacağız” diye konuştu.

KIZ LİSESİ SPOR ALETLERİNE KAVUŞTU
KIZ LİSESİ SPOR ALETLERİNE KAVUŞTU
KIZ LİSESİ SPOR ALETLERİNE KAVUŞTU
KIZ LİSESİ SPOR ALETLERİNE KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 09:21:05
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 09:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?