25
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Konak ve DEÜ işbirliğine gidiyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ve Rektör yardımcıları, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ı makamında ziyaret etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olup, aynı Üniversite'de Sosyal Politika, Sosyal Diyalog ve AB Uygulamaları konusunda yüksek lisans ve doktora yapan Başkan Tartan, "Dokuz Eylül Üniversitesi'nden okumaktan ve oradan mezun olmaktan çok mutluyum, onur duyuyorum. Bugünlere ulaşmamın ve yakaladığım tüm başarıların altında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde aldığım eğitimin çok büyük bir payı bulunuyor" dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mehmet Füzün Başkan Tartan'a başarılar dileyerek Üniversite ve Belediye işbirliğini geliştirerek daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Tartan da Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte kentin gelişimini hızlandırmak ileri bir noktaya taşımak amacıyla ortak projelere imza atma konusunda anlaşmaya varıldığını belirtti. Prof. Dr. Füzün ile birlikte, Rektör yardımcıları, Prof. Dr. Can Karaca, Prof. Dr. Hakkı Bahar ve Prof. Dr. Sami Aksoy da işbirliğinin kente yeni bir vizyon kazandıracağını ifade ettiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 11:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?