26
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Konak'ta Ahmet Sarışın rüzgarı

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, seçim kampanyasının 7. günü sonunda edindiği izlenimleri vatandaşlarla paylaştı.

Değişen dünya şartlarına uyum sağlamak ve gelişmek isteyen İzmirlilerin, kendisini büyük sevgi gösterileri ile karşıladıklarını belirten Ahmet Sarışın, "Benim de bu heyecanı taşıyan bir belediye başkanı olarak tek amacım İzmir'i bir Avrupa kenti yapmak olacaktır" dedi.
Beraberinde AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri olduğu halde Alsancak Semti'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Konak belediye başkan adayı Ahmet Sarışın'a AK Parti Konak İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Düzovalılar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Rıza Evcim de eşlik etti. Vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde seçim kampanyasının ilk haftasında gördüğü ilgiden söz eden AK Parti Konak belediye başkan adayı Ahmet Sarışın şöyle konuştu, "Bugün seçim kampanyamızın 7. günündeyiz. Yine AK Parti'ye desteğin az olacağı düşünülen semtlerden biri olduğu söylenen Alsancak semti'nde program düzenledik. Ancak diğer yerlerde olduğu gibi burada da değişen dünya şartlarına uyum sağlamak, değişmek ve gelişmek isteyen İzmirlilerin büyük sevgisi ile karşılaştık. Kampanyamızın ilk haftasında yaptığımız çalışmalarımızdan sonra seçimleri kazanacağımı görüyorum, kazanacağımıza inanıyorum"


İzmir'i bir Avrupa kenti yapma çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarının, kadınların, meslek odalarının ve toplumun diğer kesimlerinin desteğini alacağını belirten Ahmet Sarışın, "Seçimlerden sonraki günlerde opera, bale ve tiyatro yetkililerini bir araya getirip İzmir'i kültür ve sanat şehri haline getirmek için de çalışmalara başlayacağım." dedi. Konuşmasında ulusal ve uluslararası sermayenin İzmir'e yatırım yapmasının önünü açacağını bildiren Sarışın, böylece gençlere iş ve aş olanağı sağlanacağını, İzmir'den beyin göçünün de engelleneceğini savundu. İzmir'deki çarpık kentleşmenin önüne TOKİ desteği ile geçeceğini belirten Sarışın, İzmir'i gecekondu kenti olmaktan kurtaracağını ifade etti. İzmir'in spora oldukça önem verdiğini vurgulayan Sarışın, Göztepe, İzmirspor, Altınordu, Altay gibi kulüplere destek çıkacaklarını ve İzmir takımlarının üst liglerde mücadele etmesini sağlayacağını dile getirdi. Sarışın ayrıca, İzmirlinin sporun eski coşkusunu özlediğini belirterek, spordaki hareketlenmenin şehir ekonomisine de katkı sağlayacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 16:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?