20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Konak'ta soba zehirlenmesi

Hatay semtinde sobadan sızan gazdan zehirlenen aynı aileden 4 kişi hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay Konak ilçesi, Hatay semti, 344 Sokak, numara 7'de meydana geldi. Akşam saatlerinde sobadan sızan gazı fark etmeksizin uyuyan aileyi ziyarete gelen bir şahıs, ev halkının sobadan sızan gazdan zehirlendiğini fark ederek, yardım istedi. Evde yarı baygın halde olan Emine Canbaz (35), Faruk Canbaz (7), Safinaz Canbaz (5 )ve Turan Canbaz (2) isimli şahısları uyandırarak, polis ekiplerine haber veren Yılmaz Yüce (50), ailenin hayatını kurtardı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin içerisinde yarı baygın halde bulunan aileyi tek tek kucaklarına alarak, dışarı çıkardı. Faruk, Safinaz ve Turan kardeşler, polislerin kucağında ambulansa bindirerek, Alsancak Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 3 kardeşin de hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Sobayı akşam saat 19.00 sıralarında yaktıklarını ve gece 00.00'e doğru uykuya daldıklarını söyleyen Emine Canbaz, "İyi ki Yılmaz eve erken geldi. Sayesinde kurtulduk. Yoksa Allah korusun hepimiz ölebilirdik" dedi.
 
İş çıkışı eve geldiğini belirten Yüce ise, "Eve girince evin içerisinde bir ağırlık ve koku hissettim. Hemen eşimi ve çocuklarımı uyandırdım. Sonra polislerin yardımıyla hastaneye geldik. Allah'a şükür kurtuldular" diye konuştu. 

Öte yandan bir şirkette şoförlük yaptığı belirtilen Yüce'nin, Emine Canbaz isimli kadın ile aynı evde birlikte yaşadıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 09:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?