19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Konak'ta yediği helvadan zehirlenen yaşlı adam öldü

İzmir'in Konak İlçesi'nde, bir bayanın ikram ettiği helvadan yiyen yaşlı adam hayatını kaybetti. Aynı helvadan yiyen tekstil firması çalışanlarının sağlık durumlarının ise iyiye gittiği belirtildi.


Olay, dün akşam saatlerinde 9135/3 Sokak 7 numarada bulunan Sur Tekstil'de meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, kimliği tesbit edilemeyen 45 yaşlarındaki bir bayan, Emrullah Kaytan'ın sahibi olduğu tekstil firmasına girerek, babasının vefat ettiğini ve hayrına helva dağıttığını söyledi.

Çalışanlardan 7 kişiye helva veren kimliği belirsiz kadın, daha sonra işyerinden ayrıldı. Çıkışta parkta oturan Ali Girikci'ye (88) aynı helvadan veren kimliği belirsiz kadın ara sokaklara giderek uzaklaştı. Kendilerine verilen helvayı yedikten sonra fenalaşan Ali Girikci ve işçiler Emrullah Kaytan, Nurcan Kubilay (17), Hamdiye Canbolat (16), Gökhan Akyıl (24), Şerafettin Akyıl (18), Engin Fidan (24), Fırat Turgut (28) Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altında bulanan ve durumu ağır olan Ali Girikçi öğle saatlerinde hastanede hayatını kaybetti. İşçilerin sağlık durumunun ise iyiye gittiği belirtildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, helvayı getiren bayanı arıyor.

İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2004 Perşembe 22:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMRULLAH KAYTAN IP: 78.178.187.xxx Tarih : 15.02.2009 22:02:38

adım emrullah kaytan adı geçen sır tekstilin sahibiyim olayı size kim anlattı bilmiyorum ama yanlış ve eksik anlatmış bu olay benim hayatımı kararttı ve hiç kimse bu olyı araştırıp zanlı olan 15 .16. yaşlarındaki kız çocuğunu bulamadı