25
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Korsan CD konteynırı

İzmir'in Konak ilçesinde bir işyerine baskın yapan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, özel olarak tasarlanmış üç çekmeceli çöp konteynırının içinde çok sayıda korsan CD ve DVD ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya semti 1379. Sokak'ta korsan CD ve DVD satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, cumhuriyet savcılığından alınan arama kararı ile H.G.'ye ait iş yerine baskın yaptı. B.C. adlı kadının ekipleri görerek saklamak istediği çantanın içinden 240 adet DİVX film ile 413 korsan CD ve DVD çıktı. İşyerinde yapılan aramada ise 143 adet DİVX film ve iş yerinin otoparkında kömürlük olarak kullanılan depoda özel olarak tasarlanmış üç çekmeceli çöp

konteynırında bin 108 adet korsan DVD ele geçti. Toplam bin 664 adet korsan DVD ve CD'nin ele geçirildiği operasyonda H.G., N.G ve B.C. isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

Öte yandan, Gaziemir 25. Sokak'ta S.K. adlı kişiye ait iş yerine yapılan baskında ise 5 adet korsan DVD ve 2 adet korsan CD film, CD-DVD kopyalamada kullanılan üzerinde 2 adet DVD RW bulunan bilgisayar kasası ve 1 adet hard disk ele geçirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2010 Pazar 14:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu çoban IP: 81.214.27.xxx Tarih : 8.02.2010 09:30:37

polis ağzıyla yaptığınız haberlerle kişilik haklarımıza saldırıyorsunuz.24 ocak tarihinde korsan cd haberinde geçen rakamlar,isimler ve olay çarpıtılarak kamuoyuna yansıtılmıştır.olayların gerçek ağızdan yazılmasını istiyorum.eğer düzeltilmezse hakkınızda kişilik haklarımıza saldırdığınız için dava açacağım.lütfen düzeltin.