27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Mevlüt bunu hep yapıyor

YARALI NUMARASI YAPAN EVSİZ ŞAHIS 112'Yİ USANDIRDI

İzmir'de yaralı olduğunu belirterek yardım isteyen şahıs, 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir yara izi ya da kırığa rastlanmayan şahsın evsiz olduğu ve yaralı numarası yaparak yardıma gelenlerden para istediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesinde dün gece saat 23.30 sıralarında Kahramanlar Akıncılar Caddesi Fuar Cumhuriyet Kapısı karşısında kendisine plakasını alamadığı bir arabanın çarpıp kaçtığını ve sol bacağından yaralandığını söyleyen Mevlüt K. (50), yanına gelen vatandaşlardan yardım istedi. Bunun üzerine vatandaşlar da durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekibi, yerde yatan kişinin Mevlüt K. olduğunu görünce gülerek müdahale etti. Sedyeyle ambulansa taşınan Mevlüt K., ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede vücudunda çarpma sonucu herhangi bir yara izi ya da kırığa rastlanmayan şahıs taburcu edildi.

Mevlüt K.'nın işsiz ve evsiz olduğunu, zaman zaman yerde yatarak yaralı numarası yaptığını söyleyen mahalle sakinleri, "Mevlüt, sürekli hasta ya da yaralı numarası yapar. Yardıma gelen vatandaşlardan da para ister. Onu tanımayan vatandaşlar yerde yatarken görünce 112'yi arıyor. Sağlık ekipleri de bu yüzden Mevlüt'ü artık tanıyorlar, bazen ambulansa almadan gidiyorlar" dedi.

YARALI NUMARASI YAPAN EVSİZ ŞAHIS 112'Yİ USANDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:47:05
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 19:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?