28
Mayıs
2024
Salı
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Minikler ödüllerini aldı

Konak Belediyesi'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Büyüyünce Ne Olacaksın” konulu resim yarışması sonuçlandı.

 Dr.Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile ödüller sahiplerini buldu. Minikler ödüllerini Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'ın elinden aldı.

Sergilenen 50 eser nisan ayı sonuna kadar gezilebilecek. Ödül töreninde konuşan Başkan Tartan, çocukların kültür ve sanatın önemli özellikleriyle çok küçük yaşlarda buluşturma hedefinin doğru bir yaklaşım olduğuna inandığını söyledi.

Dr.Tartan şöyle devam etti, "Konak Belediyesi'nde çok uzun yıllardan bu yana yapılan çalışmaların da tanığı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bunlar artarak devam edecektir. Bunları elbirliğiyle geliştireceğiz. Ortak aklın bize sunduğu olanaklarla daha ileri noktalara taşıyacağız. Eğitimde ileri gitmek istiyorsak elimizde çok önemli bir güç var. Kültür ve sanat. Çocuklarımızın iç dünyasında yarattığı güzellikleri tanımış olacağız. Sergide parlayan güneşler, açan çiçekler yemyeşil ağaçlar arasında toplumsal huzura ulaşmış olacağız. Gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin önemsediğimi vurguluyorum"

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 11:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?