20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Motorlu yunuslar ölümden döndü

Konak ilçesi Alsancak semtinde iki sokağın kesiştiği noktada bir otomobille çarpışan polis motosikletindeki Hakan Karakaya (33) ve arka koltukta oturan ekip arkadaşı Vedat Ayhan (30) yaralandı. Yaralı polis memurları Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Alsancak, 1458 Sokak ile Yüzbaşı Şerafettin Bey Sokak kavşağında saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 1458 Sokak'ta devriye gezen Motosikletli Yunus Ekipleri'nde görevli Hakan Karakaya'nın kullandığı 35 A 9738 plakalı polis motosikleti ile Yüzbaşı Şerafettin Bey Sokakta giden Hakan Olgun yönetimindeki 35 ZNJ 85 plakalı Renault Broadway marka otomobil, iki sokağın kesiştiği yerde çarpıştı. Kaza sonucu duvara çarparak devrilen motosikletteki sürücü Hakan Karakaya ile arka koltukta oturan meslektaşı Vedat Ayhan yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, meslektaşlarını hastaneye kaldırmak için ambulans çağırdı. Ambulans gelene kadar yaralı arkadaşlarının başından ayrılmayan motosikletli yunus ekipleri büyük üzüntü yaşadı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Karakaya ve Vedat Ayhan tedavi altına alındı.

Kazanın ardından polis motosikletiyle çarpışan otomobilin sürücüsü lastik tamircisi Hakan Olgun ve yanındaki aynı araçtaki arkadaşları Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan incelemelerde otomobil gözaltına alınan otomobil sürücüsü Hakan Olgun'un alkolsüz olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan yaralı polislerin ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 10:43:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?