26
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

O biletler sahibine kavuştu

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SAHİBİNE KAVUŞTU

İzmir'in Konak ilçesindeki Deniz Büfe Milli Piyango Bayii, satın aldıktan sonra biletini bayide unutan vatandaşa ulaştı. Bayi sahibi Tuncay Sarıhan bileti sahibine ulaştıracağı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi olduğunu belirten Sarıhan, "Bizi tercih etmiş müşterimizi bulduğum için çok mutluyum. Bu bilete ikramiye çıkacağına inanıyorum. Her işte bir hayır vardır. Bileti ben de unutan İbrahim bey, Milas'taymış. Ama haberlerden okuyup İzmir'deki kız kardeşini yolladı. Ben de fotoğrafını görünce tanıdım. Kardeşi Selen hanıma bu bileti teslim ediyor ve bir nevi borcumu ödemiş bulunuyorum" dedi.

Biletleri teslim eden Tuncay Sarıhan, "Eğer biletlere ikramiye çıkarsa İbrahim Bey'den çok küçük bir istirhamın olacak. Ancak, ne olduğunu söylemem. Aramızda kalmalı" ifadelerini kullandı.

150 TL tutarındaki biletleri teslim alan Selen Arat da, "Ağabeyim biletleri düşürdüğünü sanıyordu. Ancak, gazetelerde Tuncay beyi görünce bana rica etti. Ben de onun adına biletleri teslim alıyorum" şeklinde konuştu. Biletleri teslim alan Selen Arat, Tuncay Sarıhan'a teşekkür ederek şunları söyledi: "İnşallah ikramiye ağabeyimin biletlerine isabet eder. Bu işte bir keramet olduğuna inanıyorum."

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SAHİBİNE KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2010 Salı 18:02:02
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 19:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?