17
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Öğretmen son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Konak İlçesi Çınarlı semtinde bulunan İzmir Metro A.Ş. Halkapınar İstasyonu’nda, yolcu bölümünde beklediği sırada hareket halindeki metronun önüne atlayarak intihar eden evli ve bir çocuk annesi Almanca öğretmeni, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Talihsiz öğretmenin cenaze törenine meslektaşları, öğrencileri ve yakınları katıldı.


Dün öğle saatlerinde kızını hastaneye götürdükten sonra Halkapınar Metro istasyonunda beklediği sırada çantasını bırakarak metronun önüne atlayıp intihar eden Bornova Anadolu Lisesi’nde Almanca öğretmeni olarak görev yapan Gülümser Bolluk’un (47) cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Buca Muradiye Camii’ne getirildi.

 Cenaze törenine yakınları, meslektaşları ve öğrenciler katıldı. Cenaze namazı sırasında bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamazken, öğretmenlerinin intihar etmesine inanamadıklarını söyledi. Bazı öğrenciler öğretmenlerinin fotoğrafını hiç ellerinden bırakmayarak dakikalarca baktı ve öptü. İkindiyi müteakip kılınan cenaze namazının ardından eller üzerinde taşınan Gülümser Bolluk’un tabutu, Buca Eski Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Eşinin ölüm haberini aldıktan sonra şok olan makine mühendisi Behçet Bolluk, "Eşimin intihar etmesi için hiçbir sebep yoktu. Biz onun intihar ettiğine inanmıyoruz" diyerek ölüm sebebini araştıracaklarını belirtti.


Cenazeye katılan Bornova Anadolu Lisesi öğretmenleri, Bolluk’un 4 yıldır aynı okulda Almanca öğretmenliği yaptığını, öğrencilerini ve mesleğini çok sevdiğini, hiçbir problemi olmadığını söyledi.

izmir
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 17:16:26
Güncelleme :14 Aralık 2004 Salı 17:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?