20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Öğretmenin intiharı üzüntü yarattı

Konak İlçesi Çınarlı semtinde bulunan İzmir Metro A.Ş. Halkapınar İstasyonu’nda yolcu olarak bekleyen bir öğretmen, trenin önüne atlayarak intihar etti.

 Vagonların altında kalarak feci şekilde parçalanan öğretmenin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis intihar sebebini araştırıyor.

Edinilen bilgiye göre, olay Halkapınar Metro Tren İstasyonu’nda saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Bornova Anadolu Lisesi’nde Almanca öğretmeni olarak görev yapan evli ve bir çocuk annesi Gülümser Bolluk (47), sabah evden okula gidiyorum diyerek çıktıktan sonra İzmir Metro A.Ş Halkapınar İstasyonu’na geldi.

 Bornova-Üçyol seferini yapan Özkan Kavak yönetimindeki metronun yaklaştığını gören Bolluk, oturduğu yerde çantasını bırakarak bir anda kendini trenin önüne attı. Hızla gelen tren, öğretmeni altına alarak feci şekilde parçaladı. Trenin altında parçalanan öğretmenin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın ardından öğretmen Gülümser Bolluk’un intihar sebebini araştıran polis, ilk tespitlere göre psikolojik tedavi gördüğünü belirledi. Ölüm haberini alan Bolluk’un yakınları olay yerinde baygınlık geçirdi. İntiharın ardından metro seferleri bir saat gecikmeli olarak yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

konak
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 16:59:34
Güncelleme :14 Aralık 2004 Salı 17:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge IP: 88.253.48.xxx Tarih : 3.02.2009 15:31:58

gercerktn kırıkmış ölumü cok kötü olmuş allah rahmet eylesn ama allahn verdıgı canı bı tek allah alır:)