24
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Öldüren hız

Konak’tan Güzelyalı’ya doğru giden Sevtem Şahin (36) yönetimindeki otomobil, dün sabah saat 05.00 sıralarında, iddiaya göre, hızla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Konak İskelesi önünde bekleyen belediye otobüsüne arkadan çarptı.

Lastik izlerinden, çarpmadan önce ani frenle savrulduğu anlaşılan otomobilde, sürücü Şahin, yan koltukta oturan arkadaşı Seda Eskicioğlu (33) ve arka koltukta oturan Eskicioğlu’nun kardeşi Hatice Sema Eskicioğlu (29) sıkıştı. Sevtem Şahin ve Seda Eskicioğlu, AKS 110 ekibinin yarım saatlik çalışması sonucu çıkarılırken; Hatice Sema Eskicioğlu can verdi.
İzmir Eğitim Hastanesi’ne kaldırılan Şahin ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Eskicioğlu da kısa süre sonra hayatlarını kaybetti.

Bazı vatandaşlar, 3 kadını Alsancak’ta bir barda alkol alıp eğlenirken gördüklerini iddia ederken, gözaltına alınan otobüs şoförü Cevat İğde (41), "Durakta yolcu bekliyordum. Birden büyük bir gürültü koptu. Aşağıya indiğimde otomobilin çarptığını gördüm. Çok süratliydiler" dedi. Polis ölenlerin alkollü olup olmadıklarının kan örneklerinin testiyle ortaya çıkacağını belirtti.

Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 12:09:29
Güncelleme :4 Mayıs 2005 Çarşamba 12:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?