27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Otomobil ters yöne girdi: 4 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde otomobil ile ticari bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 01.45 sıralarında Çınarlı Şehitler Caddesi eski hal kavşağında meydana geldi. Çınarlı'dan 1. Sanayi Sitesi yönüne gitmekte olan Ahmet B. (39) yönetimindeki 35 Y 2271 plakalı otomobil, tali yoldan ana caddeye çıkarken ters yöne girdi. Bu sırada Alsancak'tan Bornova yönüne gitmekte olan Özkan K.'nın kullandığı 35 T 7199 plakalı taksi, aniden önüne çıkan ve ters yolda giden otomobile yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Ahmet B.'nin aracı takla attı.

Kaza sonucu sürücü ile otomobildeki Ramazan Türk (40), Ahmet Karadeniz (19) ve Mesut Taş (20) yaralandı. Taksi şoförü ise şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekibi yaralılara müdahale etti. Otomobil sürücüsü Ahmet B. ile Ramazan Türk ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Ahmet Karadeniz ile Mesut Taş Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastanelere kaldırılan
yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 10:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?