25
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Parklara acil onarım ekibi

PARKLARA ACİL ONARIM EKİBİ

Konak Belediyesi Parklar Müdürlüğü bünyesinde "Acil Onarım Ekibi" oluşturuldu. Beşer kişiden oluşan dört ayrı ekip gün boyunca kendilerine ayrılan parkları denetliyor. Ekipler sorun gördükleri parklarda çalışmalarına hemen başlıyor. Kırılan, dökülen, bakımsız kalan oyuncaklar tek tek elden geçiriliyor.

Bir ekip tamir ile uğraşırken, bir diğer ekip çiçeklerin, fidanların bakımını yapıyor. Bir yandan da çimler biçiliyor. Oyuncaklar onarılıyor. Gerekirse yerlerine yenileri konuluyor. Kırılan ve parçalanan banklar tamir ekiplerince yenileniyor, ardından boyanıyor. Parkların korkuluk demirleri elden geçiriliyor. Park levhaları gözden geçiriliyor.

Çizilen, kazınan ve üzerleri sprey boya ile kapatılan levhalar yeniden yazılıyor. Acil Onarım Ekibi, Konak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne gelen şikayetler üzerine yoğunlaşıyor ve ekipler sabah mesaisi ile birlikte acil bakımı yapılması gereken parklara yönlendiriliyor. Gün boyunca parkların bakımı ve onarımı için uğraş veren ekipler akşam saatlerinde günün yorgunluğunu yine bakımını üstlendikleri ve yeniledikleri parklarda atıyorlar. Çalışmaların sonunda ekipler geride açılışı yeni yapılmış gibi pırıl pırıl bir park bırakıp gidiyor.Başkan Tartan; "Parklar aileler için soluk aldıkları yerler,buraları özenle koruyup geliştirmek zorundayız" dedi.

PARKLARA ACİL ONARIM EKİBİ
PARKLARA ACİL ONARIM EKİBİ
PARKLARA ACİL ONARIM EKİBİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 15:26:03
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 15:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?