18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Polislerin zor anları

Konak'ta alkollü olduğu ileri sürülen ve intihar etmek istediğini söyleyerek bıçakla kendisini yaralayan bir kişi, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Olay, sabah saatlerinde Yenişehir semti Gıda Çarşısı'ndaki Halkbankası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı alkollü olduğu ileri sürülen Turan B. (34), banka önünde özel güvenlik görevlilerine saldırdı. Güvenlik görevlilerinin durumu 155'e bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerine direnen Turan B, bıçağı kendisine doğrultarak intihar etmek istediğini söyledi.

Polislere, maddi sıkıntı çektiğini ve bu yüzden ailesiyle ilgili sorunlar yaşadığını anlatarak Başbakan Erdoğan'ın olay yerine gelmesini isteyen şahıs, kendisine müdahale etmek isteyen ekiplere uzun süre direndi. Bu sırada kendisini bacağından birçok kez bıçaklayan Turan B, bir süre sonra bayıldı. Ambulans beklenirken durumu ağırlaşan şahsa ilk müdahaleyi polis memurları yaptı.

Olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan şahsın hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 14:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?