20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Roman derneklerine başkan desteği

ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ

İzmir'deki sekiz roman derneğinin temsilcileri Konak Belediyesi'ni ziyaret etti. Roman Dernekleri Birliği Federasyonu, Roman Kültürleri Sosyal Yardımlaşma Derneği, Roman Müzisyenler Derneği, İzmir Roman Derneği, Yenişehir Roman Derneği, Urla Roman Derneği, Roman Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Çağdaş Romanlar Derneği ve Roman Kadınlar Derneği başkanları ve üyeleri, Konak Belediyesi ziyaretinde belediye çalışanlarına kırmızı karanfil dağıttı.

Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntıları ve geleceğe yönelik projeleri konuşmak üzere Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile buluşan dernek temsilcileri toplumun beklentilerini dile getirdi. Romanların çoğunlukta olduğu bölgelerde kadınlara ve çocuklara yönelik projeler geliştirilmesini isteyen roman dernekleri temsilcileri, “Bizler Konak Belediye Başkanı Sayın Dr. Hakan Tartan'ın ne kadar duyarlı bir insan ve başkan olduğunu bildiğimiz için buraya geldik. Kendisi her şeyden önce insana, insan sevgisine verdiği değerle tanınıyor. Bu sebeple sorunlarımızı ve isteklerimizi bizi en iyi anlayacağını düşündüğümüz Konak Belediye Başkanımıza anlatıyoruz” dediler.

Özellikle kadınların sosyal yaşamda daha aktif ve üretken olmasını istediklerini belirten dernek başkanları, sokaklarının herhangi bir sokak olmaktan çıkıp üretken bir atölyeye dönüşmesi için duydukları semt merkezi ihtiyacını dile getirdiler. Kadınlar ve çocukların daha iyi şartlarda yaşamaları ve her zaman ön planda olmaları için bugüne dek başarılı çalışmalara imza atan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bu konuda gereken hazırlıklara hep birlikte başlanacağını açıkladı ve “Roman deyince akla gelen 'sadece çalıp oynarlar” imgesinin artık değişmesi gerekiyor. Bundan sonra roman vatandaşlarımızın isimlerinin müziğin yanında, diğer alanlardaki eğitimleri ve başarılı işleriyle de anılmalı” dedi. Toplantı sonunda verdiği destek ve yaptığı çalışmalar için Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a bir teşekkür plaketi verildi.

ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
ROMAN DERNEKLERİNE TARTAN DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 09:12:05
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?