20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sabıkalı hırsız komşularını soydu

İzmir'in Konak ilçesi Kemeraltı semtinde sabıkalı hırsız M.T. (19), cezaevinden çıktıktan bir gün sonra 4 otomobilin camını kırıp hırsızlık yaparken polis tarafından yakalandı. 

Gece saat 03:00 sıralarında Kemeraltı 845. sokakta park halindeki otomobillerin kelebek camlarını kırarak hırsızlık yapmaya çalışan bir kişi olduğu ihbarını alan ekipler olay yerine geldi. Polis tüm aramalara rağmen zanlıya rastlayamadı. Kısa süre sonra tekrar arayan vatandaşlar aynı kişinin yine geldiğini ve bir başka otomobilin kelebek camını kırdığını söyledi. Olay yerine tekrar gelen ekipler zanlıyı yine bulamadı. Zanlı kaçarken bu kez polis ekipleri olay yerine yakın bir yerde pusuda bekledi. 

Polisin beklediğinden habersiz olan sabıkalı hırsız tekrar aynı sokağa gelerek başka bir otomobilin camını kırıp teybini çalarken pusuda bekleyen ekipler tarafından suçüstü yakalandı. Aynı sokakta 4 otomobilin camını kırıp hırsızlık yaptıktan sonra yakalanan zanlı M.T.'nin hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden bir gün önce çıktığı ve aynı sokak içerisinde oturduğu belirlendi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 12:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?