20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sabıkalı hırsızlar kaçamadı

Aydın'dan kiraladıkları otomobille İzmir'e gelen ve bir evden 82 ekran plazma TV çalan sabıkalı 3 hırsız, uzun bir kovalamacanın ardından polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre hırsızlıktan sabıkası bulunan G.B. (20), M.T., (20) ve K.T. (18), gece saatlerinde Konak İlçesi, Hatay Semti, İnönü Caddesi numara 781 daire 17'deki evden 82 ekran plazma TV çaldı. Aydın'dan kiraladıkları 09 DD 139 plakalı otomobile yükledikleri plazma TV ile yolda seyrederken asayiş ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulmak istenen sabıkalı hırsızlar, polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri ve zanlılar arasında ara sokaklarda nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Kaçmaya devam eden zanlılar Basın Sitesi'nde girdikleri bir sokakta polisler tarafından kıskıvrak yakandı. 

Yapılan incelemede otomobilde çalıntı olduğu anlaşılan bir plazma TV bulundu. İnönü Caddesi'ndeki evden çalındığı belirlenen televizyon sahibine teslim edilirken, zanlılar Basın Sitesi Polis Merkezi'ne götürülerek gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 10:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?