16
Haziran
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sahte kimlikle yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Fuar Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli 3 kişiden oluşan ekipler halinde devriye gezen polis ekipleri, suçlulara yine göz açtırmadı. Gün boyu şüpheli vatandaşları kimlik sorgusundan geçen Asayiş ekipleri, kendisini sahte kimlikle tanıtan bir suçluyu daha yakaladı.

Sahte kimliklere karşı duyarlı olan İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Anafartalar Caddesi üzerinde yine şüphe üzerine bir kişiyi durdurdu. Adının Veysi Dağ olduğunu belirten ve polislere sahte kimlik gösteren zanlı, güvenlik güçlerinin durumu anlaması ile ortaya çıktı. Veysi Dağ kimliğini kendilerine gösteren kişiyi parmak izine götüren ekipler, zanlının asıl kimliğinin Resul Aksu (25) olduğunu ortaya çıkardı. Zanlı Resul Aksu'nun yapılan kimlik sorgusunda Söke Ağır Ceza Mahkemesince "yağma suçundan " 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Cezaevine esrar sokmaktan da aranan zanlı Resul Aksu polis tarafından kıskıvrak yakaladı.

Anafartalar Polis Merkezi'ne götürülen Aksu'nun işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 09:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?