19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sarışın: Ektiğimi biçiyorum

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ahmet Sarışın, seçim çalışmalarında Konak bölgesinde 450 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor. Çalışmalara başladığı günden bu yana vatandaş ve esnaf görüşmeleri yanında, dernek ziyaretlerinde de bulunan Sarışın'a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulunuyor.

Konak'ta 450 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın,önceki gün Gültepe Semti'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Gençlerin uyuşturucu ve alkol gibi zararlı alışkanlıklara yönelmemesini isteyen vatandaşlar, Ahmet Sarışın'dan spor kompleksleri ve okul sayısının artırılmasını istedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından pazar yerine giren Sarışın, pazarcılar tarafından alkışlarla karşılandı. Ahmet Sarışın, burada pazarcıların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Pazaryerleri hakkında görüşlerini dile getiren Sarışın, "Geçmiş dönemde merkez pazarlarımızın dışında özellikle yurttaşlarımızın isteği üzerine ihtiyaçtan kaynaklanan mahalle pazarlarını kurdum. Burada vatandaşlar oldukça rahat bir alışveriş yapma imkanı buluyorlar. Ucuz taze ve ulaşım parası vermeden alışverişlerini yapıyorlar. Ancak zaman zaman kirlilikten dolayı tepkiler de oluyor. Ben bu pazar yerlerini, pazarcılar derneği başkanımız ve esnaf odası başkanımızla biraraya gelip nasıl daha çağdaş, daha yeni, daha temiz, üreticinin alın terini değerlendirebileceğimiz, yurttaşımıza da ucuz, taze sebzeyi nasıl ulaştırabileceğimizi görüşerek değerlendireceğiz. Pazar yerlerimizi yenileyeceğiz ve yenilerini yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Gültepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Gültepe Otobüs ve Şoförler Odası'nı ziyaret eden Ahmet Sarışın, Kooperatif Başkanı Ahmet Koreli ve Şoförler Odası Başkanı Mesut Balkan'a seçim kampanyası çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sarışın projelerini de aktarırken, emeğe dayalı bir kampanya yürüttüğünü vurguladı.

Belediye Başkan adaylığının açıklandığı günden itibaren yollara düştüğünü ve gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştığını anlatan Sarışın şöyle konuştu: "İnsanlarımızla bire bir görüşüyoruz. Bütün mücadelemiz Konak ilçesinde yaşayan 450 bin yurttaşa ulaşmaktır. Geçmişte insanlarla son derece iyi diyalog kurduğumu görüyorum. Yurttaşlarımızdan gördüğüm ilginin nedenini geçmişte yaptığım hizmetlere bağlıyorum. Bugün de ektiğimi biçiyorum. Benden sonra 10 koca yıl geçti ve gezdiğimiz yerlerde hala bir çivi çakılmadığını görüyorum. Bugün baktığımızda sokağa çıkıp da yurttaşlarla ilgilenen bir siyasetçi yok. Biz yurttaşlarımızla bire bir ilgilenip sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. Boğaziçi ve Gültepe pazar yerlerinde yaptığımız çalışmalarda yurttaşların Ahmet Sarışın'ı özlediğini gözlemledim. Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarımızdan bölgelerine yapılan en son hizmetin benim belediye başkanlığım dönemimde gerçekleştiğini öğrendim. Yurttaşlarımız 10 yıldır hiçbir şey yapılmadığını her şeyin bıraktığım gibi durduğunu ve kimsenin arayıp sormadığını belirttiler"

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 12:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?