28
Mayıs
2024
Salı
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sarışın aşevinde yemek dağıttı

AK  Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, Fuar Kültürpark'taki Atlas pavyonda, İzmir Ticaret Odası (İZTO) meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde oy kullanan dostlarıyla bir araya geldi. İZTO meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerine katılanlara başarı dileyen Sarışın, "İzmir fuarI, kültür, sanat ve eğlence merkezi olacak" dedi.

Fuarın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirten AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, yaşamının en güzel yıllarının fuarda görev yaptığı dönemler olduğunu dile getirdi. DYP eski il başkanı Metin Tekin Özker ve Konak eski ilçe başkanı Ertan Erbay ile fuarın sorunlarını tartışan Ahmet Sarışın, fuarda çay içilecek bir yerin bile kalmadığını belirterek "Seçimleri kazandığım takdirde fuar terk edilmiş köy görünümünden kurtarılacak ve tekrar bir cazibe merkezi haline gelecek. Bu zamana kadar kapatılan ve fuarı fuar yapan eğlence merkezlerinin sahiplerini tekrar bir araya getirip yeniden açılmasını sağlayacağım. Tiyatro, bale, opera gibi etkinlikler sevenleri ile fuarda buluşacaklar. İnsanlar eğlenmek için yeniden fuarı tercih edecek. İzmir Enternasyonal Fuarı, adına yakışacağı gibi dünya merkezi haline gelecek. İzmir Fuarı kültür, sanat ve eğlence dünyasının merkezi olacak" dedi.

YEMEK DAĞITTI
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, İzmir'in tanınmış iş adamlarından Sedat Bozkurt'un sahibi olduğu aşevinde dar gelirli vatandaşlara da yemek servisi yaptı. Sarışın, duygulu anlar yaşadığı yemek dağıtımı sırasında, İzmir'de sokaklarda aç yatan vatandaş bırakmayacağı sözünü verirken, bunu da belediye olanaklarıyla aşevleri açarak yapacağını söyledi.

Aşevinde haftada bir gün yaklaşık bin kişiye yemek verildiğini öğrenen Ahmet Sarışın, bu davranışın diğer iş adamlarına da örnek olması dileğinde bulunarak şöyle konuştu: "Belediyelerin de bu hizmetleri kentin farklı bölgelerinde uygulayabilme olanağı bulabileceğini umuyorum. Bunun bir ihtiyaç olduğunu daha iyi anladım ve eğer seçimleri kazanırsam belirli bölgelerde aşevleri kuracağım. İzmir'de hiç aç yatan yurttaş kalmayacak. Biz hem balık vereceğiz, hem de balık tutmayı öğreteceğiz."

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 13:45:28
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 13:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?