15
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sendika Başkanına 'yol vermedin' dayağı

TÜRKİYE Motorlu Taşıt İşleri Sendikası (TÜMTİS) İzmir Şube Başkanı Cafer Kömürcü ve sendika üyesi Yaşar Çolak, Konak'ta yol vermedikleri iddiasıyla tartıştıkları hırsızlıktan sabıkalı iki kişi tarafından dövüldü.

Konak İlçesi Yenişehir Mahallesi Gaziler Caddesi'ndeki olay dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. TÜMTİS İzmir Şube Başkanı 39 yaşındaki Cafer Kömürcü, yanında sendika üyesi 46 yaşındaki Yaşar Çolak'la birlikte minibüsle giderken kırmızı ışıkta durdu. Ancak daha önce hırsızlıktan sabıkaları bulunan 24 yaşındaki Çetin Kırmızı ve 25 yaşındaki Veysi Dağ adlı kişiler, yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden minibüsün yolunu 35 Y 0778 plakalı otomobille kesti. Otomobilden inen Kırmızı ve Dağ, minibüsü kullanan sendikacıya ve arkadaşına saldırdı.

Kavgayı olay yerine gelen polis ekipleri güçlükle ayırdı. İki tarafın yakınları arasında herhangi bir sürtüşme yaşamaması için polis tarafları farklı karakollara götürerek işlem yaptı. Dayak sonucu yaralanan Kömürcü ve Çolak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınırken Kırmızı ve Dağ gözaltına alındı.
Her iki taraf için de alkollü araç kullanmak ve karşılıklı darp işlemi yapan polis soruşturmayı sürdürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 11:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?