19
Nisan
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Seyyar satıcılar zabıtaya saldırdı

SOPA VE SİLAHLA SALDIRDILAR

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Kemeraltı Çarşısı'nda görevini yaparken seyyar satıcıların sopalı saldırısıyla yaralanan 15 yıllık zabıta memuru Murat Haydaroğlu'na yönelik saldırıyı kınadı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Olay, bugün öğle saatlerinde Kemeraltı Başdurak Camii önünde meydana geldi. Seyyar satıcıları uyaran zabıta memurlarından Murat Haydaroğlu, bir seyyar satıcının sopalı saldırısına uğradı. Haydaroğlu, diğer seyyar satıcının da kendisine silah çektiğini ve silahının ateş almadığını belirtti. Murat Haydaroğlu'nun tedavisi Bozyaka SSK Hastanesi'nde devam ediyor.

Başkan Tartan, kamu görevi yapan zabıta memurlarına yapılan saldırıyı kınadığını, kaçan saldırganlardan birinin silahlı olmasının düşündürücü olduğunu söyledi. Kemeraltı Çarşısı'nda bir düzen sağladıklarını anlatan Tartan, şöyle konuştu: "Bundan rahatsız olanlar, işleri sadece kamu görevi yapmak olan zabıta memurlarına saldırıp arkadaşlarımızı yıldırmak istiyor. Halkın huzuru için zabıta memurlarımız yılmadan çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Kemeraltı Çarşısı'nda Konak Zabıta Müdürlüğü tarafından sağlanan huzur ve güvenlikten taviz verilmeyecek."

SOPA VE SİLAHLA SALDIRDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 17:29:04
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 17:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?