22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Silahlı gaspçılara tutuklama

İzmir'de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda, bir evi gasp ettikleri iddia edilen veyakalandıklarında üzerlerinde uyuşturucu madde ele geçirilirken şahıslardan 2'si tutuklandı.


Konak İlçe Asayiş ve Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde, İzmir genelinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 2 ayrı operasyon gerçekleştirilmişti.

Bu kapsamda Yeşilyurt semtinde bir evi gasp ettikleri iddia edilen ve yakalandıkları sırada evde yapılan aramada 102 adet meşe halinde satışa hazır esrar maddesi ile yakalanan 4 şahıstan 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Asayiş ekiplerinin Yeşilyurt semtinde devriye görevi yaptığı sırada koşarak yanlarına gelen Murat Konya isimli bir vatandaş, oturduğu evinin silahlı şahıslar tarafından zorla gasp edildiğini ve evde esrar maddesi olduğunu bildirmiş, bunun üzere savcılıktan alınan izinle polis eve baskın düzenlemişti. Operasyonda U.G. (25), H.E. (26), A.E. (23), E.G. (24) isimli şahıslar yakalanarak, gözaltına alınmış, evde yapılan aramada 114 adet Extacy hap ele geçirilmişti, Gözaltına alınan zanlılardan U.G. (25) ve E.G. (24), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 02:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?