15
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Silahlı zorba kuyumcuyu soydu

İzmir'in Konak ilçesindeki bir kuyumcuya giren şahıs, silah zoruyla işyeri çalışanlarını kelepçeleyip 2 kilogram altın ile 5 bin YTL'yi aldı ve kaçtı.


Olay, saat 09.30 sıralarında Eskiizmir Caddesi numara 198'de bulunan Irmak Kuyumculuk'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sabah işyerine gelen Murat Irmak ile çalışanı Fatih Hiçüşümez, çelik kasada bulunan altınları vitrine koymak için dışarıya çıkarmaya başladı. Bu sırada şapkalı ve elinde çanta ile gazete bulunan bir kişi hızla içeriye girdi.

İçeride, gazete içinde bulunan silahı Murat Irmak ile Fatih Hiçüşümez'e doğrultan soyguncu, çelik kasadan çıkartılan ve sehpa üzerinde bulunan yaklaşık 2 kilogram altın ile birlikte 5 bin YTL'yi yanında getirdiği çantaya koydu. İşyeri sahibi Murat Irmak ile Fatih Hiçüşümez'i birbirine kelepçeleyen soyguncu, yanına aldığı altın ve paralarla yaya olarak kaçtı.

Soyguncunun hızla uzaklaşmasından sonra dışarıya çıkan Murat Irmak ile Fatih Hiçüşümez, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hemen çalışmalara başladı. Yapılan tüm çalışmalara rağmen soyguncunun izine rastlanmadı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 00:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?