23
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sokak çocukları trafik polisini bıçakladı

Konak'ta sokak çocukları, motosikletini kurcaladıkları bir trafik polisini bıçaklayarak yaraladı. Vatandaşların linç girişiminden ise çocukları yine polisler kurtardı. Olay, Konak 2. Kordon’daki İzmir Ticaret Odası binası önünde saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

Şahinler motorize trafik ekibinden Ozan Kaynak ve İzer Özkan, motosikletlerini ticaret odası önüne park ederek bir görev için binaya girdi. Bu sırada Y.B ve B.A. dlı sokak çocuğu oldukları iddia edilen iki genç, park halindeki motosikletin yanına gelerek aracın kontak anahtarını kurcalamaya başladı.

Çevredeki polislerin ihbarı sonucu iki polis telsizle uyarılarak, motosikletlerinin yanına gitmeleri istendi. Motosikletlerin yanına geldiklerinde çocukları uyaran polis memurlarından Ozan Kaynak’a bıçakla saldıran Y.B, yaşanan boğuşma esnasında Kaynak’ı sol karın boşluğundan tek bıçak darbesiyle yaraladı.

Kaynak, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, çevredeki vatandaşlar iki çocuğu yakalayarak linç etmek istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından linç edilmekten kurtarılan iki genç, gözaltına alınarak Kantar Polis Karakolu’na götürüldü. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen Kaynak, hastanede ameliyata alındı.

İzer Özkan adlı polis memuru, "Motosikletimizin kurcalandığı yönünde telsizle uyarılınca aracımızın başına gittik. Çocukları motosikleti kurcalarken bulduk. Ne yaptıklarını sorduk. Bize saldırınca da arkadaşımla boğuşmaya başladılar. Bu arada arkadaşımı bıçakla yaraladılar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 14:21:16
Güncelleme :6 Mayıs 2005 Cuma 14:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?