23
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Şüpheli paket polisi alarma geçirdi

Konak ilçesi Basmane semtinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bırakılan hazırlanmış halde 4 şişe molotof kokteyli ve bir adet benzin bidonu ele geçirilirken, yanlarında duran naylon poşet ise fünyeyle patlatıldı.

Olay Basmane 1303 sokak Ercüment Necipoğlu İş Merkezi girişi yanındaki büfenin önünde, dün gece saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Önceki akşam Bostanlı’daki Hakimevi önündeki ses bombası patlamasının ardından alarma geçen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ekipler, Basmane PTT sokağında şüphelendiği bir kişiyi yakalamak istedi. Bunun üzerine elindeki siyah poşetle kaçan kişiyle polis arasında kovalamaca yaşandı.

Kimliği belirsiz kişi izini kaybettirirken, siyah poşet 1303 sokak üzerinde bulundu. Poşetin yanında 4 şişe molotof kokteyli ve benzin bidonu da ele geçirildi. Siyah poşet ise özel giysili Bomba İmha Uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde fünyeyle patlatıldı.

Poşetin içinden 2 adet kırmızı ve siyah poşu çıktı. Ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 11:59:34
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 12:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?