19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Taksi bagajında 10 kilo esrar

İzmir'in Konak ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekiplerinin, şüphelenerek bir taksiyi durdurması üzerine yapılan aramada, bagajda bulunan bir bavul içerisinde 10 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Takside bulunan ve iddiaya göre Diyarbakır Ziraat Odası Başkan Yardımcısı olduğunu söyleyen V.A.  ile oğlu V.A., ifadeleri alınmak üzere Boğaziçi Polis Merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 20.30 sıralarında Gürçeşme Caddesi üzerinde bulunan Hamam Sokağı girişinde meydana geldi. Uyuşturucu maddeyi Diyarbakır'ın Lice ilçesinden getirdikleri öğrenilen V.A. ve oğlu V.A., otobüsle saat 19.30 sıralarında İzmir'e geldi.

Zanlılar şehirlerarası otobüs terminalinden bir taksiye binerek kendilerini Gürçeşme semtine götürmelerini istedi. Gürçeşme Hamam Sokağı girişinde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri, şüphe üzerine taksiyi durdurdu. Takside yapılan aramada bagajda bulunan bir bavul içerisinde 10 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Zanlı V.A.'nın yapılan incelemesinde daha önceden uyuşturucu satmak suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Zanlılar ifadeleri alınmak üzere Boğaziçi Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 11:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?