27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Tartan eğitimcilerle buluştu

HAKAN TARTAN EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

İzmir Özel Fatih Koleji’nin İngiltere, Polonya ve Bulgaristan’dan katılımcı okullarla birlikte yürüttüğü “Yaratıcı Öğretmenler, Eğitimli Çocuklar” projesi kapsamında, Türkiye’ye gelen 31 eğitimci, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile tarihi Basmane Semt Merkezi binasında buluştular.

Yeni eğitim teknikleri geliştirme ve bilgi alışverişinin sağlamak amacıyla Türkiye’de bulunan eğitimciler, teorik ve pratik eğitim tekniklerini geliştirmelerin yanı sıra İzmir’i tanıma fırsatları yakalamanın mutluluğunu yaşadıkları belirttiler. Eğitimcileri Basmane Semt Merkezi’nde konuk eden Başkan Tartan, öğrenci merkezli eğitimin önem kazandığını ifade etti. İngiltere, Polonya ve Bulgaristan’dan gelen değerli eğitimcilerin ülkelerinde olumlu propaganda yaparak, Türk turizmine de katkıları olacağını belirten Başkan Tartan; “Ülkemizin, kentimizin tanıtımı için bir turist bile bizim için çok değerlidir. Bunun bilinciyle hareket ederek,onları en iyi şekilde ağırlıyor,geleneklerimizi ve kültürlerimizi tanıtıyor ve onları olumlu izlenimler ile ülkelerine uğurluyoruz” dedi.

Başkan Tartan, İzmir’in tarihi ve turistik yerlerini anlattığı buluşma sonrasında öğretmenlere İzmir ve çevresini tanıtan kitap ve broşürler armağan etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 12:24:02
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 12:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?