19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Tartan teşekkür turunda

CHP Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Alsancak ve Basmane'de esnaf ve hakla buluşup seçimde verdikleri destek için teşekkür etti.

Karşısında yeni seçilmiş belediye başkanını gören Basmane halkı, Başkan Tartan'ı seçilmesinden dolayı öncelikle tebrik edip, sonra da sözünü tutup kendilerini ziyaret ettiği için takdirlerini ilettiler.

Seçim öncesi “Konak'ta ekmeğimizi ve sevgimizi paylaşacağız” diyen Başkan Tartan, Basmane Altınpark'ta vatandaşlarla peynir, ekmek ve zeytin yedi. Başkan Tartan'a yakın ilgi gösteren halk, “Seçimin hemen sonrası yeni seçilmiş bir belediye başkanını ilk defa sokaklarda görüyoruz. Kendisi 'seçim sonrası size geleceğim ve yine sorunları ilk elden sizden alacağım' demişti. Seçimden hemen sonra başkanı sokağımızda görmek bizi biraz şaşırttı. Bu davranışından dolayı kendisini kutluyor ve tebrik ediyoruz” dediler.

Belediye başkanı seçildikten sonra sade bir vatandaş gibi halkın arasına giren ve onlarla sohbet eden Dr. Hakan Tartan, “Ben halkın içinden çıkmış bir insanım. Benim başarı sermayem halkın nabzını iyi tutmam, sorunları görmem ve çözüm arayışı içinde olmam. Geçmişte Bakan ve Milletvekili olarak bunu yaptım. Şimdi de Konak Belediye Başkanı olarak hep halkın arasında olacağım. Çünkü sorunlara çözüm aslında halkta. Ortak akıl başarının gizli anahtarı” dedi.

Dr. Hakan Tartan, İzmir'e turizm, eğitim, kültür ve sanat kimliği kazandırmak için çaba göstereceğini belirterek, seçimden önce ziyaret ettiği tüm mahalle ve semtleri tek tek dolaşacağı müjdesini verdi.

CHP Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, seçim öncesinde farklı bir belediyecilik anlayışı göstereceklerini ifade ettiklerini hatırlatarak, "Halkın içinde olmadığı çözümler sorunlara çare olmaz. Biz sorunları ilk elden alıp sahiplerini de çözüme ortak edeceğiz. Daha önce de dediğimiz gibi Konak'ta yaşayan vatandaşlarımız Kentin sakini değil, kenti sahibi olacaklar” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 00:01:31
Güncelleme :5 Nisan 2009 Pazar 00:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?