22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında aşırı hızlı seyreden minibüs kontrolden çıkınca yol kenarındaki bariyerlere ve elektrik direğine çarptı. Elektrik direğini deviren minibüs yolun karşısına geçerek durabildi. Kazada, minibüsteki iki kişi araç içinde sıkıştı. Araçtakilerden biri yaralı olarak kurtarılırken, sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sabaha karşı 04.30 sularında Konak ilçesinde meydana geldi. Basmane istikametinden Yeşildere yoluna dönen Umur Bozkuş yönetimindeki 35 Y 7078 plakalı minibüs, aşırı hız nedeniyle Tepecik köprü üstü mevkiine geldiğinde kontrolden çıktı. Yolun kenarındaki demir bariyerlere ve elektrik direğine çarpan araç, yolun karşısına geçerek durabildi. Kazada, araç sürücüsü Umur Bozkuş ve yanında bulunan Salih Akmeşe (38) araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen Arama ve Kurtarma (AKS) ekipleri tarafından hurdaya dönen araç içinden çıkarılan yaralılardan Salih Akmeşe, ambulansla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık görevlileri, minibüsten çıkarılan sürücü Umur Bozkuş'un kalbinin çalışması için kalp masajı uyguladı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Umur Bozkuş olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Gaziemir-Bornova karayolu bir süre trafiğe kapandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

A.A.
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 09:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?