16
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 1 ölü

Konak İlçesi'nde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir bayana çarpan otomobil olay yerinden kaçarken, aynı yönden gelen başka bir araç, yerde yatan kadını fark edemeyerek çarptı. 2 aracın çarptığı ağır yaralı kadın, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Kaza gece saatlerinde Çankaya Semti, Gazi Osman Paşa Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nın kesiştiği noktada meydana geldi.

Konak'tan Basmane yönüne gitmekte olan ve plakası tespit edilemeyen beyaz otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen bayana çarptı.

 Kazadan sonra sürücü olay yerinden kaçarken, aynı istikametten gelen Nuri Bayrakçı (54) yönetimindeki 35 ZZ 9928 plakalı kamyonet, yerde hareketsiz bir şekilde yatan kadına çarptı. Üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarındaki kadın, olay yerine çağrılan ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Kaza sonrası yerde yatan kadını çöp sandığını söyleyen sürücü Nuri Bayrakçı olay sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Ağır şekilde yaralanan bayan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, sürücü Nuri Bayrakçı gözaltına alındı.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2007 Pazartesi 11:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?