22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 2 yaralı

İzmir'in Konak ilçesi, Eskiizmir semtinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direğe çarpan otomobil sürücüsü ve yanında oturan arkadaşı araç içinde sıkıştı.

Otomobil hurda yığınına dönüşürken, AKS 110 ekiplerinin yoğun çalışması sonucu otomobil içinde sıkışan sürücü ve arkadaşı kurtarılarak, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre olay saat 07.00 sıralarında Konak, Eskiizmir Caddesi üzerinde meydana geldi. Volkan Tümtürk (26) yönetimindeki 35 UF 613 plakalı Doğan marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, sürücü denetiminden çıkarak, yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı.

Kaza sonucu otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü Tümtürk ve yanında oturan arkadaşı Mehmet Dalkıran (28), araç içinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve acil yardım ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen AKS 110 ekipleri, Dalkıran ve Tümtürk'ü sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Tümtürk ve Dalkıran'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, sürücü Tümtürk'ün alkollü olup olmadığının, yapılacak kan testinden sonra ortaya çıkacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 09:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
filiz IP: 88.234.196.xxx Tarih : 5.01.2008 00:37:26

kazada vefat eden akrabam volkan tümtürke Allah tan rahmet diliyoruz acımız çok büyük