19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Üniversiteler Sokağı kuruluyor

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Üniversiteler Sokağı uygulaması başlatacaklarını duyurdu.

Üniversite sınav sonuçlarına göre öğrencilerin, üniversitelerin bölüm ve tercihleri hakkında birebir bilgi alabilmelerini sağlamak amacıyla platform oluşturduklarını belirten Başkan Tartan,” Üniversitelerin kendilerini tanıtacakları platform Dominik Caddesi'nde yaşama geçirilecek. Uygulamaya İzmir'deki yerleşik Üniversiteler ile diğer kentlerdeki Üniversitelerinin de katılımını bekliyoruz. 24 Ağustos-11 Eylül 2009 tarihleri arasında 19 gün süreyle öğrencileri, eğitim almayı düşündüğü Üniversiteler ile buluşturacağız” dedi.

Başkan Tartan, Üniversiteler Sokağı'nda öğrencilere dağıtılmak üzere öğrenci cep kitapçığı da hazırlandığını vurguluyarak, bu kitapçıkta burs veren kurum ve kuruluşların da yer alacağını söyledi. Başkan Tartan, şunları kaydetti: "Kitapçıkta ayrıca, kalınabilecek yurtların adresleri, telefon numaraları ve ulaşım güzergahları (otobüs-vapur-metro) bulunacak. Öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği; kültür merkezleri, restoranlar,cafeler,sinemalar,outlet mağazalar,kampus haritaları, önemli telefonlar da dahil olmak üzere birçok bilgiye yer vereceğiz. Projemize İzmir Üniversiteler Platformu da destek veriyor.”

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 10:16:33
Güncelleme :10 Ağustos 2009 Pazartesi 10:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?