16
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yanan sigarayla uyuyunca, evi yandı

İzmir'in Yenişehir semtinde bir apartmanın 4'üncü katında oturan Halit Kocaman elindeki sigarayla uyuyunca, eşyalar tutuştu. korku yaratan yangında ölen ve yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu.

Bugün saat 01.30 sıralarında Konak İlçesi Yenişehir semti 1195 sokak 9 numaradaki apartmanda 43 yaşındaki Halit Kocaman'nın oturduğu evde yangın çıktı. Kocaman'ın uyukladığı sırada, elinden düşen yanık sigara koltuğu tutuşturdu. Uyanıp, koltuğun tutuştuğunu gören Kacaman, önce üzerine su döktü, söndüremeyince balkona çıkardı. Ancak yangın kısa sürede büyüdü ve diğer eşyalara da sıçradı. Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yangını söndürdü. Dışarı çıkan Kocaman yangından yara almadan kurtuldu, evde ise maddi hasar oluştu. Alkollü olduğu belirtilen ve iş buldukça çalıştığını söyleyen Kocaman, yangına sebebiyet vermekten, polis tarafından gözaltına alındı.

KÜÇÜKKEN DE KOLTUĞU YAKMIŞ

Aynı olayın ikinci kez başına geldiğini anlatan Kocaman, “Çoçuk yaşlarda evde kibritle oyun oynarken oturma odasındaki koltuğu yakmıştım. Evdekiler yangını zor söndürmüştü. O yangında oturma odası yanmıştı. Şimdi koltukta uyuklayınca elimdeki sigara düştü. Yangın başlayınca söndürmeye çalıştım ama sönmedi. Bu olay hep benim başıma mı geliyor anlamadım'' diye konuştu.
DHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 11:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?