19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yaralama zanlısı yakalandı

İzmir'in Güzelyalı semtinde, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın zanlısı olarak aranan E.Y. (23) yakalandı.

Olay, geçen pazartesi gecesi Güzelyalı semti Mithatpaşa Caddesi'nde bir sokağın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Ceyhun G. (27) ile taksicilik yapan Cem D. (24) arasında ücret konusunda yaşanan tartışma iki gün önce kavgaya dönüştü. Yanına arkadaşı E.Y.'yi alan Ceyhun G., taksici Cem D. ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Cem D., E.Y.'yi omuzundan bıçakla yaraladı.

Bunun üzerine yanındaki tabancayı ateşleyen E.Y. de arkadaşı Ceyhun G. ile taksicilik yapan Cem D.'nin bacağından yaralanmasına neden oldu. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

DENİZDE SİLAHI ARADILAR
Bu arada zanlı E.Y. kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, diş protez işinde çalışan E.Y.'yi Yeşilyurt'ta yakaladı. Gözaltına alınan ve bir suçtan sabıkası olmadığı öğrenilen E.Y.'nin kuru sıkıdan bozma silahı olaydan sonra Göztepe İskelesi yakınlarında denize attığını söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine deniz polisi arama yaptı. Dalgıç polisler tarafından denizde yapılan aramada suç aleti silah bulunamadı ancak bir poşete konularak denize atılmış 109 tabanca mermisi bulundu.

Emniyet yetkilileri bulunan mermilerin bu olayla bir ilgisinin olmadığını ve incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildiğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 18:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?